Školica sporta SPORT KIDS

sportkids.rs

U periodu do 7 godine se povezuje oko 90% moždanih sinapsi i od velikog značaja za decu predstavlja rad na krupnoj i sitnoj motorici.

Škola sporta Sport kids namenjena je deci uzrasta 4-10 godina. Radi se o deci mlađeg školskog uzrasta,kojoj je fizička aktivnost neophodna za pravilan razvoj kako motoričkih tako i intelektualnih sposobnosti.

Sportsku školu osnovala je grupa profesora fizičkog vaspitanja i apsolvenata Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu sa ciljem da svoja znanja prenesu budućim mladim sportistima.

Školica se odvija 2 x nedeljno po 1h.

Info: 0603636035Džudo klub PARTIZAN

https://instagram.com/partizanjudo

Trener DRAGAN MITROVIĆ je majstor dzudoa, crni pojas 1. dan. Državni reprezentativac, višestruki osvajač medalja na državnim i medjunarodnim takmičenjima. Ponikao u Partizanovoj dzudo školi, od 2015.god postaje uključen u aktivan trenerski rad.

Info: 0638607176
 


Moderan balet i gimnastika - LOVE 2 DANCE

Cilj treninga je da se deci približi svet plesne umetnosti kroz tehnike klasičnog i modernog baleta uz osnove ritmičke gimnastike.

Ples i gimnastika omogućavaju pravilan razvoj tela, jačanje kompletne muskulature, pravilno držanje…

Pozitivno utiču na koordinaciju, koncentraciju, svestranost, mentalnu i fizičku snagu kao i razvoj zdravih navika kroz bavljenje umetnošću.

Zahvaljujući mnogobrojnim nastupima na kulturnim događajima u Beogradu kao i na pozorišnim predstavama, polaznici uspešno savladaju tremu i strah od javnog nastupa.

Treninge vodi instruktor sa 15 godina iskustva, sudija na mnogim prestižnim plesnim takmičenjima. Treninzi se odvijaju 2 x nedeljno, u različitim uzrasnim grupama.

Info: 062336371

 

Edukativno kreativni centar Maštaonica

Produženi boravak za školsku decu
po Montessori pedagogiji

Produženi boravak

Primarna uloga je upotreba novih otkrića iz područja neuronauke u učionicama i u svakodnevnom životu.

Dodatne usluge

Sa najbolje iskorišćenim vremnom za vreme raspusta, vaše dete će unaprediti svoje veštine i znanja...

Sportske aktivnosti

Program rada je usmeren na razvoj koordinacije dece kroz osnove bazičnih sportova (atletika i gimnastika).